Pályázatok

Pályázatok

A projekt címe: A Kanizsa Kárpit Kft. tevékenységének emelt szintű digitalizálása
A szerződött támogatás összege: 51 606 800 Ft
A támogatás mértéke: 34,39%

A projekt bemutatása:
A projekt keretein belül meg fog valósulni a gyártó üzem magas szintű digitalizációja korszerű vállalati IoT releváns szenzor technológiák felszerelésével, hálózatba szervezésével, illetve a gyártási folyamatba történő implementálásával, valamint korszerű big data rendszer bevezetésével.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.07.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.6-8-2-4-17-2017-00003


A projekt címe: Munkahelyi képzések megvalósítása a Kanizsa Kárpit Kft. munkavállalói számára
A szerződött támogatás összege: 18 403 915 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 99.67 %

A projekt tartalmának bemutatása:
A fejlesztés keretében 4 különböző képzést, LEAN, IPAR4.0, Informatikai ismeretek munkavállalóknak, Német KER A1 valósítottunk meg. A projekt gördülékeny megvalósítása érdekében külső szolgáltató bevonásával, szakmailag alátámasztott képzési tervet készítettünk, előkészítési tevékenység keretében. Olyan munkavállalókat is bevontunk a képzésekbe, akik életkoruk, iskolai végzettségük szerint hátrányosabb helyzetűek. A képzésbe bevont munkavállalók 43%-a hátrányos helyzetű munkavállaló volt.

A fejlesztés eredménye képen megvalósuló képzések mindegyike Társaságunk versenyképességének növelését, termelési hatékonyságunk javítását és a hosszútávú IPAR4.0 technológiai fejlesztést támogatják.

A projekt befejezési dátuma: 2021.09.13.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00262


A projekt címe: Vállalati komplex infokommunikációs rendszer bevezetése a Kanizsa Kárpit Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 23 982 000 Ft
A támogatás mértéke: 40%

A projekt tartalmának bemutatása:
Pályázatunk keretében az iWise hibrid megoldású integrált vállalatirányítási rendszert szereztük be, mellyel cégünk belső működésének fejlesztése valósult meg. Fontosnak tartottuk egy olyan rendszer bevezetését, amelyet saját igényinkre, társaságunk egyedi tevékenységeire szabva tudunk kialakítani.

A projektünk fő céljaként az üzemi eredményünk növekedését jelöltük meg amellett, hogy a fejlesztésnek köszönhetően egy kimagaslóan jó szervezeti működés és célzott vállalatirányítási struktúra kialakításával munkavállalóink számára is ideális és átláthatóbb, egyszerűbb munkavégzést biztosítunk. Mindez elengedhetetlen feltétele versenyképességünk és fejlődésünk stabil biztosításának. Az egyes munkafolyamataink áttekinthető rendszerben való megjelenítése és kezelése segítséget nyújt üzleti döntéseink meghozatalában, az innovatív üzleti megoldások alkalmazásában.

A fejlesztéssel az iWise rendszer 9 db moduljának bevezetését valósítottuk meg, melyek az alábbi funkcionális területekre fókuszálnak:

A felhőalapú szolgáltatások esetén:

A Munkaügy modul (HR) fő feladata a cég munkavállalóival kapcsolatos HR adminisztrációs feladatok időigényének csökkentése, az adatok egységes rendszerben való kezelése, a könnyebb átláthatóság biztosítása. A Táv- és csoportmunka modul a vállalaton belüli hatékony információáramlást és a hibakezelés optimalizálását támogatja. A Szolgáltatásmenedzsment modul segítségével megvalósítható a vállalat szolgáltatásainak menedzselése, mely által lehetővé válik a szolgáltatási stratégia alkalmazása, a szolgáltatás tervezése és a szolgáltatásátadás.

A helyben telepített saját szoftver esetén:

A partnerekkel való kapcsolattartásban nagy segítséget nyújt az iWise CRM modul, amely azon túl, hogy a meglévő ügyfelek adatait egyszerű, könnyen áttekinthető felületen, egységesen kezeli, alkalmas az új ügyfelekkel való kapcsolatfelvételek több típusú rögzítésére, felmérések, illetve riportok készítésére is. A Kontrolling modul képes külső rendszerekből vett főkönyvi kivonatok importálásával riportok készítésére alkalmas. A művelet során a program elkészíti a vállalat gazdasági helyzetének elemzéséhez szükséges mutatókat, melyeket diagramokon is szemléltet. A Logisztika modul segít az komplex logisztikai folyamatot alkotó részfeladatok pontos megtervezésében majd egy folyamattá való integrálásában, a költséghatékonyság figyelembevételével. Az Iratkezelés modul segít a vállalat működése során keletkező bizonylatok, dokumentumok, szerződések egységes, átlátható rendszerben való nyilvántartására. A vállalati tudásbázis bővíthető a Tudásmenedzsment modul használatával, ahol egységes rendszerben kezelhetők a különböző közérdekű dokumentumok, segéd- és oktatási anyagok, munka- és tűzvédelemmel kapcsolatos információk. A mobil ERP applikáció Android operációs rendszerre lehetővé teszi a Felhasználók részére, hogy bármikor, bárhonnan könnyedén hozzáférjenek az iWise rendszerhez.

Projektünk megvalósítása során eleget teszünk az előírt tájékoztatási kötelezettségnek, melyet szintén szolgáltatás keretében vettünk igénybe.

A projekt befejezési dátuma: 2021.03.29.
A projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2018-01464


A projekt címe: Piaci megjelenés támogatása a Kanizsa Kárpit Kft-nél
A kedvezményezett neve: Kanizsa Kárpit Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.
A szerződött támogatás összege: 9 134 775 Ft
A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása:
A projekt során tervezett exporttevékenységet támogató feladatok valósultak meg. A Kanizsa Kárpit Kft. sikeresen részt vett két nemzetközi kiállításon: Szlovéniában a Flora – Celje kiállíáson 2019.03.15-17. között, és Lengyelországban az ITM Polska – Poznan, 2019.06.04-7. között. Emellett egy árubemutatót is sikeresen megvalósított Belgrádban 2019.07.10-11. között. A megvalósítás során a egységes arculatú, többször használatos, tartós marketingeszközök készültek el, úgy mint: Padlóreklám; Háromoldalú plakátállvány; Mini roll-up; RE-pult (íves pult); H-pult (TV pult); Világító könyöklőpult; Syma fallal kompatibilis molinó 1 m; Reklámzászló (beach flag). Megvalósult a tervezett piackutatás, a vásárhoz és árubemutatóhoz kapcsolódó tanácsadás és az innovációs tanácsadás, a Google AdWords (GAW) kampányok, grafikai tervezés, kétnyelvű honlap készítése. A projekt sikeresen zárt, a tervezett tevékenységek és a projekt kitűzött céljai megvalósultak.

A projekt összköltségvetése: 18 269 550 Ft
A projekt futamideje: 2018.05.14. – 2019.07.24.
A projekt azonosító száma: GINOP-1.3.1-15-2016-00416


A projekt címe: Komplex technológiafejlesztés a Kanizsa Kárpit Kft.-nél
A kedvezményezett neve: Kanizsa Kárpit Bútorgyártó és Kereskedelmi Kft.
A szerződött támogatás összege: 53,67 MILLIÓ FORINT
A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.1-12/B-2013-0776


Napelemes rendszer kiépítése a Kanizsa Kárpit Kft-nél

A Kanizsa Kárpit Kft. 1997-ben alakult vállalkozás, fő tevékenysége a kárpitos ülőgarnitúrák gyártása, valamint a kárpitos franciaágyak gyártása. Erőssége a folyamatos fejlesztések megvalósítása, a mindig megújuló termék paletta, a megbízhatóság, rugalmasság. A vállalkozás tevékenységét 2012-es évtől a Nagykanizsai Ipari Parkban, egy a mai kornak megfelelő, modern üzemben végzi. Az üzem 5321 m2 nagyságú telken, 2733 m2 üzemi alapterülettel rendelkezik. A vállalkozás stratégiája a folyamatos technológiai, gyártástechnológiai fejlesztés, mind a vevői igények kiszolgálása, mind a vállalkozás versenyképességének erősítése céljából. A jelen projekt célja a költségracionalizálás, ezen belül a rezsiköltségek csökkentése, illetve a megújuló energiaforrásokra alapuló energia előállítás bevezetése volt.
A támogatás a napelemes rendszer kiépítésére fordítódott: telepítésre került 158 db FuturaSun 315 Wp napelem, 79 db 650 W-os optimalizálóval és 2 db SE25K típusú inverterrel felszerelve, tartószerkezettel, mely a társaság székhelyén, a Nagykanizsa, Vámház utca 30. 649/71 hrsz-on lévő gyártó- és üzemcsarnok épületének tetőszerkezetére került. Megvalósult a HMKE rendszer villamos energia hálózatra való rácsatlakoztatása.
A fejlesztés hatására a rezsiköltségek csökkennek, az épület a végzett tevékenység szempontjából változatlan módon, de a költségek racionalizálásával üzemel tovább. A projekttel az üvegházhatású gáz kibocsátás, így a környezetterhelés csökken. A megújuló energiaforrásból előállított energiamennyiség 0 GJ/év-ről 197,09 Gj/év-re növekedik, az ÜHG becsült éves csökkenése 41,19 t/év, a primer energia felhasználás csökkenés 295,63 GJ/év. A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A kedvezményezett neve: Kanizsa Kárpit Bútorgyártó és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
A szerződött támogatás összege: 7 938 041 Ft
A támogatás mértéke: 55 %
Projekt azonosító száma: GINOP-4.1.4-19-2019-00436

vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kedves Érdeklődő!

Ha az oldal böngészése közben termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy csak úgy gondolja, hogy segítségére lehetünk, ne habozzon és az űrlap kitöltésével írjon nekük és munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

    This site is registered on wpml.org as a development site.